VELKOMMEN TIL CHILDRENS FOUNDATION

INTRODUKTION

ABOUT På denne side kan du læse om, hvorfor vi har dannet fonden, hvad vores mission er og, hvordan vi vil hjælpe børnene på Sct. Gemma i Tanzania og hvordan du kan bidrage.


Skolen er tilknyttet et hjem for 27 børn, hvis forældre er i fængsel, som drives af 6 Sct. Gemma søstre. Udover søstrenes medvirken er der 21 lokale lærere ansat på skolen, til de 565 lokale elever, som er fordelt på 3 pre- og 7 primary skoleklasser.

HVORDAN DET HELE STARTEDE

Jeg hedder Katja Siv Harwitz og fra september til december 2014 arbejdede jeg som frivillig lærer på Sct. Gemma skole ved Arusha i Tanzania, hvor jeg stiftede bekendtskab til skolens og børnenes udfordringerne og glæder.

VORES HISTORIE

OMKRING FONDENFonden "Tanzania Sct. Gemma, Childrens Foundation", som er hjemmehørende i Guldborgsund Kommune, er dannet med formålet at yde en indsats for, at indsamle midler til uddannelse, trivsel og udvikling af børn tilknyttet Sct. Gemmas (Sct. Gabriels) skole og børnehjem i Arusha, Tanzania, samt at sikre at information omkring Sct. Gemmas børn videreformidles.


Med udgangspunkt i konkrete handlinger og udfordringer på Sct. Gemma, samt indkomne forslag fra fondens medlemmer, vil der blive udvalgt projekter og emner til indsamling for at øge børnenes trivsel og skolens ressourcer.


Alle kan blive medlemmer af foreningen. Det gælder privatpersoner, organisationer samt firmaer. Det årlige kontigent er på 50kr.
Alle, der er registreret som medlemmer, har stemmeret ved fondens generalforsamling.

KRÆFTERNE BAGVED

Bestyrelsen kan kontaktes på:

bestyrelsen@sctgemmachildren.com

Formand, Katja Siv Harwitz

Kasserer, Hilary Lewis Karlson

Sekretær, Susanne Harvits
Besyrelsesmedlem, Rikke Vestergaard

Suppleant, Maj-Britt Harwitz

For medlemskab, udfyld kontaktformularen på siden "medlem" eller skriv til bestyrelsen@sctgemmachildren.com

HVAD VI HAR GJORT MULIGT

SENESTE PROJEKTKatja Harwitz er netop vendt hjem fra endnu et besøg på skolen i September.


Her var vores formand Katja Harwitz æresgæst til en stor fest med 1500 gæster. Katja blev fejret og kunne give skolen en gave: en kopimaskine.

En kæmpe stor oplevelse.

Katja modtog 2 priser for sit arbejde med at hjælpe eleverne på St. Gemma School samt børnene på børnehjemmet på St. Gabriel.

Foreningen arbejder pt. på flere projekter, både store og små.  

CONTACT DETAILS

TANZANIA SCT. GEMMA,  CHILDRENS FOUNDATION

GL. TORV 25,
4880 NYSTED
DENMARK

CVR. 36378158

Copyright @ All Rights Reserved